≡
Navigation
ភូមិម្ហូបខ្មែរ
ទំព័រដើម
វិជ្ជាមេផ្ទះ
អំពីយើង
ទំនាក់ទំនង
ទំព័រដើម
»
សម្ល
» សម្លរជ្រកក្ដាមស្រែ ដែរមានរស់ជាតិឈ្ងុយឆ្ងាញ់
សម្លរជ្រកក្ដាមស្រែ ដែរមានរស់ជាតិឈ្ងុយឆ្ងាញ់
សរសេរដោយ៖ Angkor Press នៅថ្ងៃ Sunday, April 19, 2020 | 11:49 AM
របៀបសម្លរជ្រកក្ដាមស្រែ ដែរមានរស់ជាតិឈ្ងុយឆ្ងាញ់
គ្រឿងផ្សំ៖
១. ក្ដាម កន្លះគីឡូ
២. ជី រណា,នាងវង,ស្លឹកខ្ទឹម
៣.គ្រឿងទេសផ្សេងៗទៀត
ទស្សនាវីដេអូដើម្បីលម្អិតបន្ថែម៖
ចែករំលែក
ចែករំលែក
ចែករំលែក
About Angkor Press
RELATED POSTS
0 comments :
Post a Comment
Older Post
Home
loading...
Popular Posts
ឆា-ឡុកឡាក់សាច់គោ
គ្រឿងផ្សំ សាច់គោ (សាច់ផុយ) សាឡាដ ប៉េងប៉ោះ សណ្តែកបារាំង ត្រសក់ ខ្ទឹមបារាំង ក្រូចឆ្មា ខ្ទឹមស ប្រេងឆា ស្ករ អំបិល ម្រេច ប្រេងខ្យ...
សម្ល-ការីសាច់មាន់
loading... គ្រឿងផ្សំ៖ -សាច់មាន់ -ដំឡូងជ្វា ឫ ដំឡូងបារាំង -ត្រប់ (មិនបាច់ដាក់ក៏បានបើមិនចូលចិត្ត) -ខ្ទឹមបារាំង -គល់ស្លឹកគ្រៃហា...
វិធីធ្វើ ណែមសាច់ត្រី (ណែមបាត់ដំបង)
គ្រឿងផ្សំ៖ ១. ជាធម្មតាគេប្រើត្រីរ៉ស់ ឬ ត្រីឆ្លាត 1kg ២. ស្ករស ២ស្លាបព្រាបាយ ៣. អំបិល ១ស្លាបព្រាបាយ ៤. រំដេង ៣មើម ៥. ខ្ទឹមស១មើម ៦. ម...
ឆា-ក្ដៅអន្ទង់
បរិមាណមនុស្សទទួលទាន ២នាក់ -រយៈពេលចម្អិន ៥នាទី -រយៈពេលរៀបចំគ្រឿងផ្សំ ១៥នាទី គ្រឿងផ្សំ -អន្ទង់ ៣ខាំ -ខ្ទឹមស ១មើម -ស្លឹកក្រូចសើ...
សម្ល-ខត្រី
គ្រឿងផ្សំ៖ ត្រីរ៉ស់ រឺត្រីឆ្តោរ ស្ករសរឺស្ករត្នោត អំបិល ម្រេច ទឹកត្រី ខ្ទឹមស របៀបធ្វើ៖ លាងត្រីអោយស្អាត កាត់ជាកង់ៗ ប្រលាក់អំបិល ...
សម្ល-ម្ជូរខ្ទិះសាច់គោ
គ្រឿងផ្សំ៖ -សាច់គោ (សាច់កំភួន សាច់ស្លម្ជូរគ្រឿង មិនបាច់យកសាច់ផុយទេ) -ម្នាស់ សណ្តែកកួរ -គល់ស្លឹកគ្រៃហាន់ ស្លឹកក្រូចសើច រមៀត រំដ...
ឆាឡុកឡាក់សាច់គោ
-បរិមាណមនុស្សទទួលទាន ៖ ២នាក់ -រយៈពេលរៀបចំគ្រឿងផ្សំ ៖ ១០នាទី -រយៈពេលចម្អិន ៖ ១៥នាទី គ្រឿងផ្សំ -ឆ្អឹងជំនីរជ្រូក ៣០០ក្រាម(៣ខាំ) -ម...
ញាំ-ស្តៅ
គ្រឿងផ្សំ៖ ត្រី (ត្រីឆ្តោរ ត្រីរ៉ស់ ត្រីទីឡាប់យ៉ា…ត្រីដែលមានស្រកាហើយមានសាច់ច្រើន) ស្តៅ (ផ្កានិងត្រួយ) សណ្តែកបណ្តុះ ប៉េងប៉ោះ ម្ទេសប...
ស៊ុប-ក្តាម
គ្រឿងផ្សំ : -ប្រេងរុក្ខជាតិ ២ស្លាបព្រា -ម្សៅការី ២ស្លាបព្រា -ខ្ញីស្រស់ចិញ្ច្រាំម៉ត់ ២ស្លាបព្រា -ខ្ទឹមក្រហម ៣មើម ចិញ្ច្រាំម៉ត់ -ល្ពៅក...
ស៊ុប-គុយទាវជ្រលក់បន្លែរស្រស់
គ្រឿងផ្សំ សាច់គោល្អ សាច់ជ្រូកបីជាន់ គុយទាវ សណ្តែកបណ្តុះ សាឡាដ ជីគ្រប់មុខ ត្រសក់ សំបកណែម ខ្លាញ់រាវ ទឹកដូងខ្ចី ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម រំដេង ស...
Social Icons
www.facebook.com
Follow via Facebook
Follow via Twitter
Follow via Google
Follow via Pinterest
Follow via Youtube
Follow via RSS
0 comments :
Post a Comment