≡
Navigation
ភូមិម្ហូបខ្មែរ
ទំព័រដើម
វិជ្ជាមេផ្ទះ
អំពីយើង
ទំនាក់ទំនង
ទំព័រដើម
»
សម្ល
» សម្លរជ្រកក្ដាមស្រែ ដែរមានរស់ជាតិឈ្ងុយឆ្ងាញ់
សម្លរជ្រកក្ដាមស្រែ ដែរមានរស់ជាតិឈ្ងុយឆ្ងាញ់
សរសេរដោយ៖ Angkor Press នៅថ្ងៃ Sunday, April 19, 2020 | 11:49 AM
របៀបសម្លរជ្រកក្ដាមស្រែ ដែរមានរស់ជាតិឈ្ងុយឆ្ងាញ់
គ្រឿងផ្សំ៖
១. ក្ដាម កន្លះគីឡូ
២. ជី រណា,នាងវង,ស្លឹកខ្ទឹម
៣.គ្រឿងទេសផ្សេងៗទៀត
ទស្សនាវីដេអូដើម្បីលម្អិតបន្ថែម៖
ចែករំលែក
ចែករំលែក
ចែករំលែក
About Angkor Press
RELATED POSTS
0 comments :
Post a Comment
Older Post
Home
loading...
Popular Posts
ឆា-ឡុកឡាក់សាច់គោ
គ្រឿងផ្សំ សាច់គោ (សាច់ផុយ) សាឡាដ ប៉េងប៉ោះ សណ្តែកបារាំង ត្រសក់ ខ្ទឹមបារាំង ក្រូចឆ្មា ខ្ទឹមស ប្រេងឆា ស្ករ អំបិល ម្រេច ប្រេងខ្យ...
សម្ល-ការីសាច់មាន់
loading... គ្រឿងផ្សំ៖ -សាច់មាន់ -ដំឡូងជ្វា ឫ ដំឡូងបារាំង -ត្រប់ (មិនបាច់ដាក់ក៏បានបើមិនចូលចិត្ត) -ខ្ទឹមបារាំង -គល់ស្លឹកគ្រៃហា...
វិធីធ្វើ ណែមសាច់ត្រី (ណែមបាត់ដំបង)
គ្រឿងផ្សំ៖ ១. ជាធម្មតាគេប្រើត្រីរ៉ស់ ឬ ត្រីឆ្លាត 1kg ២. ស្ករស ២ស្លាបព្រាបាយ ៣. អំបិល ១ស្លាបព្រាបាយ ៤. រំដេង ៣មើម ៥. ខ្ទឹមស១មើម ៦. ម...
ឆា-ក្ដៅអន្ទង់
បរិមាណមនុស្សទទួលទាន ២នាក់ -រយៈពេលចម្អិន ៥នាទី -រយៈពេលរៀបចំគ្រឿងផ្សំ ១៥នាទី គ្រឿងផ្សំ -អន្ទង់ ៣ខាំ -ខ្ទឹមស ១មើម -ស្លឹកក្រូចសើ...
សម្ល-ខត្រី
គ្រឿងផ្សំ៖ ត្រីរ៉ស់ រឺត្រីឆ្តោរ ស្ករសរឺស្ករត្នោត អំបិល ម្រេច ទឹកត្រី ខ្ទឹមស របៀបធ្វើ៖ លាងត្រីអោយស្អាត កាត់ជាកង់ៗ ប្រលាក់អំបិល ...
សម្ល-ម្ជូរខ្ទិះសាច់គោ
គ្រឿងផ្សំ៖ -សាច់គោ (សាច់កំភួន សាច់ស្លម្ជូរគ្រឿង មិនបាច់យកសាច់ផុយទេ) -ម្នាស់ សណ្តែកកួរ -គល់ស្លឹកគ្រៃហាន់ ស្លឹកក្រូចសើច រមៀត រំដ...
ស៊ុប-ក្តាម
គ្រឿងផ្សំ : -ប្រេងរុក្ខជាតិ ២ស្លាបព្រា -ម្សៅការី ២ស្លាបព្រា -ខ្ញីស្រស់ចិញ្ច្រាំម៉ត់ ២ស្លាបព្រា -ខ្ទឹមក្រហម ៣មើម ចិញ្ច្រាំម៉ត់ -ល្ពៅក...
ឆាឡុកឡាក់សាច់គោ
-បរិមាណមនុស្សទទួលទាន ៖ ២នាក់ -រយៈពេលរៀបចំគ្រឿងផ្សំ ៖ ១០នាទី -រយៈពេលចម្អិន ៖ ១៥នាទី គ្រឿងផ្សំ -ឆ្អឹងជំនីរជ្រូក ៣០០ក្រាម(៣ខាំ) -ម...
ញាំ-ស្តៅ
គ្រឿងផ្សំ៖ ត្រី (ត្រីឆ្តោរ ត្រីរ៉ស់ ត្រីទីឡាប់យ៉ា…ត្រីដែលមានស្រកាហើយមានសាច់ច្រើន) ស្តៅ (ផ្កានិងត្រួយ) សណ្តែកបណ្តុះ ប៉េងប៉ោះ ម្ទេសប...
ណែម-សាច់បង្គា
គ្រឿងផ្សំ៖ -បង្គាស្រស់ -បង្គាក្រៀម -សាលាដ -ត្រសក់ -នំបញ្ចុក -ដើមគូឆាយ -សណ្ដែកបណ្ដុះ -ជីរ -សំបកបាញ់ត្រាង -ម្ទេស -សណ្ដែកដ...
Social Icons
www.facebook.com
Follow via Facebook
Follow via Twitter
Follow via Google
Follow via Pinterest
Follow via Youtube
Follow via RSS
0 comments :
Post a Comment