សម្ល-ខត្រី
សរសេរដោយ៖ Angkor Press នៅថ្ងៃ Friday, March 3, 2017 | 7:17 PM
គ្រឿងផ្សំ៖
ត្រីរ៉ស់ រឺត្រីឆ្តោរ
ស្ករសរឺស្ករត្នោត អំបិល ម្រេច ទឹកត្រី ខ្ទឹមស
របៀបធ្វើ៖
លាងត្រីអោយស្អាត កាត់ជាកង់ៗ ប្រលាក់អំបិល រួចផ្អាប់ទុករយៈពេល១ម៉ោង ដើម្បីអោយខទៅសាច់ត្រីរឹងល្អ។ដាក់ឆ្នាំងលើភ្លើងអោយក្តៅចាក់ស្ករសរីស្ករត្នោតចូលរួចកូរអោយឈ្ងុយនិងឡើង ពណ៌ក្រហមល្អ។ដាក់ត្រីចូល ដាក់ខ្ទឹមចិញ្ច្រាំ ដាក់ម្រេច ចាក់ទឹកត្រី។ រំងាស់បន្តិច រួចចាក់ទឹកចូល (កុំច្រើនពេក)។ រំងាស់មួយសន្ទុះ ភ្លក់តាមរសជាតិដែលចូលចិត្ត ទុកជាបានការ។
0 comments :
Post a Comment