អាំង-ឆ្អឹងជំនីរជ្រូកអាំង
សរសេរដោយ៖ Angkor Press នៅថ្ងៃ Friday, March 3, 2017 | 7:15 PM
គ្រឿងផ្សំ៖
-ឆ្អឹងជំនីរជ្រូកជាប់សាច់
-ខ្ទឹមស
-ស្ករស អំបិល ទឹកត្រី ម្រេច ប្រេងខ្យង
របៀបធ្វើ៖
-កាប់ឆ្អឹងជំនីរជ្រូកជាបន្ទះៗដូចក្នុងរូបខាងលើ
ចិញ្ច្រាំខ្ទឹមដាក់ឆ្អឹងជំនីរជ្រូកដែលកាប់រួច ដាក់ស្ករស អំបិល ទឹកត្រី ម្រេច ប្រេងខ្យង អោយមានរសជាតិមុតបន្តិច។ច្របស់ចូលគ្នារួចទុករយៈពេលពី៣០នាទីយ៉ាងតិច (អោយចូលជាតិល្អ)។
រួចដាក់អាំង ទុកជាការស្រេច។
0 comments :
Post a Comment