ទំព័រដើម » » អាំង-ឆ្អឹងជំនីរជ្រូកអាំង

អាំង-ឆ្អឹងជំនីរជ្រូកអាំង

សរសេរដោយ​៖ Angkor Press នៅថ្ងៃ Friday, March 3, 2017 | 7:15 PM


គ្រឿងផ្សំ៖

-ឆ្អឹងជំនីរជ្រូកជាប់សាច់
-ខ្ទឹមស
-ស្ករស អំបិល ទឹកត្រី ម្រេច ប្រេងខ្យង

របៀបធ្វើ៖

-កាប់ឆ្អឹងជំនីរជ្រូកជាបន្ទះៗដូចក្នុងរូបខាងលើ
ចិញ្ច្រាំខ្ទឹមដាក់ឆ្អឹងជំនីរជ្រូកដែលកាប់រួច ​ ដាក់ស្ករស អំបិល ទឹកត្រី ម្រេច ប្រេងខ្យង អោយមានរសជាតិមុតបន្តិច។ច្របស់ចូលគ្នារួចទុករយៈពេលពី៣០នាទី​យ៉ាងតិច (អោយចូលជាតិល្អ)។
រួចដាក់អាំង ទុកជាការស្រេច។
ចែករំលែក

About Angkor Press

0 comments :

Post a Comment